VADER ABRAHAM

Tablature het kleine cafe aan de haven

Vader Abraham
Ajouter à mes artistes favoris
Format : Het kleine cafe aan de haven, Vader abraham
Version #23 mise en tablature par bubus
Difficulté : 5/10

Het kleine cafe aan de haven, Vader abraham

From: "Ronald Staats" <R.Staats@dit.azu.nl> Date: Fri, 22 Sep 1995 14:00:41 MET-1 Subject: TAB: het_kleine_cafe_aan_de_haven by pierre_kartner here's a dutch song, which is covered in different languages. In holland it became famous bij Pierre Kartner, who is better known as vader abraham. ronald staats, utrecht, holland r.staats@dit.azu.nl Het kleine cafe aan de haven / vader abraham Gm De avondzon valt over straten en pleinen De toog is van koper toch ligt er geen loper De wereldproblemen die zijn tussen twee D7 De gouden zon zakt in de stad De voetbalclub hangt aan de muur glazen bier opgelost voor altijd En mensen die nu in hun huizen verdwijnen De trekkast die maakt meer lawaai dan de juke-box Op de rand van een bierviltje staat daar je rekening Gm Ze hebben de dag weer gehad Een pilsje dat is d'r niet duur of dat je staat in het krijt De Neonreclame die kabbelt langs ramen Een mens is daar mens, rijk of arm - 't is daar warm Het enigst wat je aan eten kunt krijgen Cm En motregen zachtjes op straat. Geen monsieur of madam maar WeeCee dat is daar een hardgekookt ei Gm De stad lijkt gestorven, toch klinkt er muziek Maar het glas is gespoeld in het helderste water De mensen die zijn daar gelukkig gewoon D7 G Uit een deur die nog wijd open staat. Ja het is daar een heel goed cafe ja de mensen die zijn daar nog rijk refr. Daar in dat kleine cafe aan de haven D7 Daar zijn de mensen gelijk en tevree C G Daar in dat kleine cafe aan de haven D7 Gm Daar telt je geld of wie je bent niet meer mee


Aide la communauté à toujours proposer les meilleures tabs en premier : cette tab n'a pas encore reçu assez de votes !
Clique sur les étoiles ci-dessous pour donner ton avis sur sa qualité.
Note cette tablature :

L'autre tablature disponible pour ce titre :

 • Pour Guitare :
 • Het Kleine Cafe Aan De Haven
 • << Retour aux tablatures de vader abraham
  Connecte toi pour déposer un commentaire sur cette tablature !

  tablature Het Kleine cafe aan de haven vader abraham

  Cette Het Kleine cafe aan de haven de vader abraham est la création ou l'interprétation personnelle de l'artiste qui l'a déposé.
  Conformément aux dispositions du Code de la Propriété Intellectuelle, seule l'utilisation de cette représentation pour un usage privé, réduite au cercle de famille, et la reproduction (impression, téléchargement) pour un usage strictement personnel, sont autorisés.
  Rappel : Pour se conformer aux lois sur la propriété intellectuelle, les paroles de chansons ne sont pas autorisées sur Partoch.com. Retour aux Tablatures de vader abraham.