SVENNE RUBINS

Tablature folkolochdunkadunka

Svenne Rubins
Ajouter ā mes artistes favoris
Format : Folkolochdunkadunka, Svenne rubins
Version #2785583 mise en tablature par Inconnu
Difficulté : 5/10

Folkolochdunkadunka, Svenne rubins

{t: Folköl och dunkadunka} {st: Svenne Rubins} [D]Allting har blitt så dyrt här i Sverige, [G]sanna mina ord, det blir bara värre, [A7]det ser inte ut som det skulle finnas nån [D]gräns. Krascher på börsen och dåliga omen, [G]skatter på skatten och inflationen, [A7]ränta på ränta och svångrem och TV-[D]licens Och bilen är trasig, men det gör det samma, bens[G]in är ändå för dyrt för att handla, och [A7]den ska va' miljonär som ska ut på nån [D]krog. Ultravioltetta strålar och växthuseffekten, och [G]snart kommer deklarations blanketten, och [A7]grogg har blivit så dyrt så hälften [D]förslog. {soc} [D]Folkök och dunka dunka, hip-hop och bequerel [G] [A7]lågtryck och influensa, måndagar mygg och mjäll. [D] Kalhyggen, punk och djupgas, knott hemmorojder och [G]moms. [A7]Folköl och dunkadunka, bandybaciller och [D]broms. {eoc} Och vädret det blir bara sämre och sämre, men skulle de bli nån hejd på regnet då blev det väl så hett att man inte stod ut. Annars så blev det kyla och svallis och skare och snö i drivor. Grattis! Och Svettis och Friskis, och blommor som aldrig slog ut. Vägsalt och valfläsk, flugor och fartgupp. köer och bakhalt, yuppies och utsläpp. och sommarn är för kort men vinter den är jämt för lång. TV1, TV2, TV3, TV4 och virus från Hong-Kong med hosta och snuva, och minst fyra fel på varje stryktipskupong. {c: Chorus}


Aide la communauté ā toujours proposer les meilleures tabs en premier : cette tab n'a pas encore reįu assez de votes !
Clique sur les étoiles ci-dessous pour donner ton avis sur sa qualité.
Note cette tablature :Connecte toi pour déposer un commentaire sur cette tablature !

tablature folkolochdunkadunka svenne rubins

Cette folkolochdunkadunka de svenne rubins est la création ou l'interprétation personnelle de l'artiste qui l'a déposé.
Conformément aux dispositions du Code de la Propriété Intellectuelle, seule l'utilisation de cette représentation pour un usage privé, réduite au cercle de famille, et la reproduction (impression, téléchargement) pour un usage strictement personnel, sont autorisés.
Rappel : Pour se conformer aux lois sur la propriété intellectuelle, les paroles de chansons ne sont pas autorisées sur Partoch.com. Retour aux Tablatures de svenne rubins.