OLLE ADOLPHSON

Tablature trubbel

Olle Adolphson
Ajouter ā mes artistes favoris
Format : Trubbel, Olle adolphson
Version #2776444 mise en tablature par Inconnu
Difficulté : 5/10

Trubbel, Olle adolphson

{t:Trubbel} {st:Olle Adolphson} {textsize:8} {chordsize:7} Nu lyser [Em]ängarna av sommarns alla bl[Am]ommor. Nu surrar b[D7]in, och fåglar sjunger över[G]allt. [G7]Nu stryker v[C]inden g[Am]enom tr[D7]ädens höga kr[G]onor men i min tr[F#7]ädgård är det visset, mörkt och k[Am]allt. [H7] Här är det r[Em]isigt och förvuxet, fult och sn[Am]årigt och lika h[D7]opplöst trist och grått som i mitt br[G]öst. [G7] Därute d[C]oftar d[Am]et av s[D7]ommarns alla d[G]ofter. Där är det s[F#7]ommar, men här[Am]inne [H7]är det h[Em]öst. Jag levde l[Em]ycklig här med dig och mina k[Am]atter ett liv i s[D7]ynd och utan omsorg att bli fr[G]älst. [G7] Försonad m[C]ed min k[Am]arakt[D7]är, för jag har [G]aldrig förmått mig s[F#7]äga nej till någonting som h[Am]elst. [H7] Och aldrig n[Em]ekat mig det ena eller [Am]andra, och levat l[D7]ivet, tills jag krossades en d[G]ag. [G7] Det börja m[C]ed att d[Am]u bedr[D7]og mig med en [G]annan, en som du s[F#7]a var mycket f[Am]inar[H7]e än j[Em]ag. Vårt gräl tog v[Em]eckor, ropen blandades med gr[Am]åten och jag blev gr[D7]undligt jämförd med din fina v[G]än [g7] Tills du bek[C]ände [Am]att han g[D7]ivit dig på b[G]åten Da blev det d[F#7]ödstyst har i trädgården ig[Am]en! [H7] Ifran den st[Em]unden blev den mannen dubbelt h[Am]atad Han hade l[D7]ekt med dig, med oss ett litet sl[G]ag [G7] Och jag, jag k[C]ände d[Am]et som [D7]även jag var r[G]atad Jag ville sl[F#7]ass, och gick mot m[Am]itt livs n[H7]ederl[Em]ag Jag hade h[Em]ammaren beredd under kav[Am]ajen Nar han kom [D7]ut i sidenscarf och sa: God d[G]ag! [G7] Kom in och sl[C]å dig n[Am]er en stu[D7]nd så far vi pr[G]ata! Jag bara st[F#7]ammade, nu minns jag inte v[Am]ad... [H7] Och jag blev bj[Em]uden pa cognac och pa cig[Am]arrer och kunde [D7]inte få mig själv att säga n[G]ej! [G7] Och nar vi sk[C]iljdes v[Am]ar vi b[D7]ästisar och b[G]undis och jag tog s[F#7]aker som du gl[Am]ömt med h[H7]em till d[Em]ig! Jag går omkr[Em]ing i mitt pompeji, bland ru[Am]iner jag trampar r[D7]unt i resterna utav vart l[G]iv [G7] Men du skall [C]aldrig g[Am]e mig p[D7]ikar om sek[G]iner och aldrig sk[F#7]all du bli en annans tidsfördr[Am]iv! [H7] Nej, at det g[Em]amla skall vi binda vackra kr[Am]ansar och ta vårt l[D7]iv och mina katter som de [G]är. [G7] Och trots all k[C]ärleks br[Am]ist och tr[D7]asighet och fr[G]ansar; Dig skall jag [F#7]älska livet [Am]ut, dig h[H7]ar jag k[Em]är!


Aide la communauté ā toujours proposer les meilleures tabs en premier : cette tab n'a pas encore reįu assez de votes !
Clique sur les étoiles ci-dessous pour donner ton avis sur sa qualité.
Note cette tablature :

Les autres meilleures tablatures de olle adolphson

 • Pour Guitare :
 • Detgatfullafolket
 • Accords Olé
 • << Retour aux tablatures de olle adolphson

  trubbel

  Album : En stol på Tegnér

  plus de tablatures de cet album  Connecte toi pour déposer un commentaire sur cette tablature !

  tablature trubbel olle adolphson

  Cette trubbel de olle adolphson est la création ou l'interprétation personnelle de l'artiste qui l'a déposé.
  Conformément aux dispositions du Code de la Propriété Intellectuelle, seule l'utilisation de cette représentation pour un usage privé, réduite au cercle de famille, et la reproduction (impression, téléchargement) pour un usage strictement personnel, sont autorisés.
  Rappel : Pour se conformer aux lois sur la propriété intellectuelle, les paroles de chansons ne sont pas autorisées sur Partoch.com. Retour aux Tablatures de olle adolphson.