DAHLGREN EVA

Tablature vemtanderstjarnor

Eva Dahlgren
Ajouter à mes artistes favoris
Format : Vemtanderstjarnor, Eva dahlgren
Version #2781504 mise en tablature par Inconnu
Difficulté : 5/10

Vemtanderstjarnor, Eva dahlgren

{t:Vem tänder stjärnorna} {st:Eva Dahlgren} {textsize:9} {chordsize:8} #{bpm:82} [A]Det var evighets sek[E]under tre korta andetag. [D]Hela livet v[F#m]ände vem v[E]alde inte jag. [A]Jag hörde ord från mina l[E]äppar som aldrig vilat i min m[D]un, tankar aldrig t[F#m]änkta som nya v[E]ägar i ett r[Bm7]um [A] Som om vi alltid [E]älskat sen min dagboks första blad Men att jag får skriva ditt liv bara tur det var inget val, och av alla dessa möten och allt som borde hänt hur sällan är jag orsak till att livet vänt. Jag har ingen ödestro den tanken ger ingen ro Men vem vänder vindarna Som får mig att gå dit jag aldrig gått. Vem tänder stjärnorna? Som bara jag ser i dina ögon Vem vänder vindarna och för mig dit min tanke aldrig nått Så många år som jag levt Med den jag ville vara Så mång kvinnor som jag spelat Men aldrig gjort det bra Måste våga bara vara Med minnet av det barn Som lät livet välja Och våga säga JA


Aide la communauté à toujours proposer les meilleures tabs en premier : cette tab n'a pas encore reçu assez de votes !
Clique sur les étoiles ci-dessous pour donner ton avis sur sa qualité.
Note cette tablature :Connecte toi pour déposer un commentaire sur cette tablature !

tablature vemtanderstjarnor eva dahlgren

Cette vemtanderstjarnor de eva dahlgren est la création ou l'interprétation personnelle de l'artiste qui l'a déposé.
Conformément aux dispositions du Code de la Propriété Intellectuelle, seule l'utilisation de cette représentation pour un usage privé, réduite au cercle de famille, et la reproduction (impression, téléchargement) pour un usage strictement personnel, sont autorisés.
Rappel : Pour se conformer aux lois sur la propriété intellectuelle, les paroles de chansons ne sont pas autorisées sur Partoch.com. Retour aux Tablatures de eva dahlgren.