CORNELIS VREESWIJK

Tablature brevfrankolonien

Cornelis Vreeswijk
Ajouter ā mes artistes favoris
Format : Brevfrankolonien, Cornelis vreeswijk
Version #2789679 mise en tablature par Inconnu
Difficulté : 5/10

Brevfrankolonien, Cornelis vreeswijk

{t:Brev från kolonien} {st:Cornelis Vreeswijk} Hejsan [C]morsan, hejsan [G7]stabben Här är brev från älsklings[C]grabben Vi har [E7]kul på kolo[F]nien vi bor [C]tjugoåtta [G7]gangstergrabbar [C]i en ... ...stor barack med massa sängar. Kan ni skicka mera pengar? För det vore en god gärning, jag har spelat bort vartenda dugg på tärning. Här är roligt vill jag lova fastän lite svårt att sova. Killen som har sängen över mig han vaknar inte han, när han behöver, nej Jag har tappat två framtänder för jag skulle gå på händer när vi lattjade charader så när morsan nu får se mig får hon spader Uti skogen finns baciller men min kompis han har piller Som han köpt utav en ful typ, och om man äter dem så blir man en jättekul typ. Jag är inte rädd för spöken, och min kompis han har kröken som han gjort utav potatis och den säljer han i baracken nästan gratis Våran fröken är försvunnen hon har dränkt sig uti brunnen, för en morgon blev hon galen för vi släppte ut en huggorm i matsalen Föreståndar'n han har farit, han blir aldrig vad han varit, för polisen kom och tog hand om honom för en vecka när vi lekte skogsbrand. Uti skogen finns det rådjur i baracken finns det smådjur och min bäste kompis Tage han har en fickkniv inuti sin mage Honom skall dem operera Ja, nu vet jag inge' mera Kram och kyss och hjärtligt tack sen, men nu skall vi ut och bränna grannbaracken. #Så här spelar jag den, jag tror inte det är helt korrekt men vad tusan ;) #Jesper, f89-jho@nada.kth.se


Aide la communauté ā toujours proposer les meilleures tabs en premier : cette tab n'a pas encore reįu assez de votes !
Clique sur les étoiles ci-dessous pour donner ton avis sur sa qualité.
Note cette tablature :Connecte toi pour déposer un commentaire sur cette tablature !

tablature brevfrankolonien cornelis vreeswijk

Cette brevfrankolonien de cornelis vreeswijk est la création ou l'interprétation personnelle de l'artiste qui l'a déposé.
Conformément aux dispositions du Code de la Propriété Intellectuelle, seule l'utilisation de cette représentation pour un usage privé, réduite au cercle de famille, et la reproduction (impression, téléchargement) pour un usage strictement personnel, sont autorisés.
Rappel : Pour se conformer aux lois sur la propriété intellectuelle, les paroles de chansons ne sont pas autorisées sur Partoch.com. Retour aux Tablatures de cornelis vreeswijk.